terug

Nieuws

 • 6 februari 2015 taxatiedag serviezen in Keramiekmuseum Princessehof

  6 februari 2015 taxatiedag serviezen in Keramiekmuseum Princessehof

  Op zolder nog een theeservies liggen waarvan u de waarde graag zou willen weten? Kom dan naar de taxatiedag! In navolging van de uiterst populaire Ming taxatiedag organiseert Keramiekmuseum Princessehof op 6 februari in samenwerking met Veilinghuis Ald Fryslân een Op de Thee taxatiedag. De taxatiedag is gericht op theeserviezen. Ook zilveren onderdelen zijn welkom.

  Op vertoon van uw toegangsbewijs van Keramiekmuseum Princessehof kunt u maximaal twee voorwerpen vrijblijvend en kosteloos laten taxeren. Experts van het museum en taxateurs van het veilighuis zitten klaar om de waarde van uw servies te bepalen en u meer te vertellen over de achtergrond van het servies als u daar behoefte aan heeft.

  U wordt ingedeeld in een tijdvak, zodat de wachttijd redelijk blijft. Er is een beperkt aantal plaatsen, dus meld u op tijd aan! (bij voorkeur via de mail, zodat wij u uw tijdvak kunnen doorgegeven)

  Voorafgaand aan, of na afloop van, uw taxatie kunt u er voor kiezen om uw objecten in een kluisje te bewaren en in alle rust de tentoonstelling Op de Thee te bekijken. Ook de rest van het museum en de prachtige museumwinkel zijn zeker de moeite waard!

  Datum: vrijdag 6 februari
  Tijd: 11.00-16.00 uur
  Prijs: museumentree 
  Meenemen: maximaal 2 serviesstukken per persoon (niet het hele servies hoeft meegenomen te worden om een taxatie te geven)
  Aanmelden: activiteiten@princessehof.nl  

  Voor actuele informatie raadpleeg de website van Keramiekmuseum Princessehof